Интернет знания
Когато за първи път включихте iPhone, вграденото приложение „Mail“ не беше конфигурирано с имейл акаунт. Ако искате да върнете настройките за имейл към състоянието им от момента, в който устройството е било ново, просто изтрийте всички добавени акаунти. Това няма да засегне останалите данни на телефона.
Включете iPhone, като натиснете бутона „Sleep/Wake“ отгоре или бутона „Home“ отпред.
Докоснете иконата Settings (Настройки).
Изберете менюто Mail, Contacts, Calendars (Имейл, Контакти, Календари).
От раздела Accounts (Акаунти) докоснете името на акаунта, който искате да премахнете. Превъртете до края на страницата и изберете Delete Account (Изтриване на акаунт). Потвърдете, като отново натиснете Delete Account.
Повторете последната стъпка за всички останали акаунти, ако има такива. След като изтриете всички, имейл функцията на вашия iPhone ще бъде върната към оригиналната, фабрична конфигурация.
Защитете вашия iPhone с четирицифрена парола, която се въвежда преди да използвате устройството. Ако сте първият собственик и сте забравили паролата, можете лесно да я нулирате, като свържете телефона с компютъра, използван за първоначалната активация. Ако обаче сте закупили използван iPhone, тази о
iPhone може да спре да работи нормално по различни причини – изтощена батерия, повредено изтегляне, което го замразява, или умишлено изключване от системата за защита. При многократно въвеждане на грешен код се появява червеният екран “iPhone е деактивиран” и устройството става недостъпно. За щастие