Интернет знания
Ако влезете отново в своя Twitter акаунт в рамките на 30 дни след деактивирането, платформата автоматично ще го реактивира и ще възстанови всичко както е било преди. Процесът може да отнеме няколко минути, но след това ще видите отново всички свои туитове и ще продължите да получавате публикации от хората, които сте следвали. Също така ще възстановите последователите си, въпреки че пълният списък може да се появи в продължение до 48 часа.
Ако изчакате повече от 30 дни, Twitter окончателно изтрива цялата ви потребителска информация, включително списъка с последователи. Можете да създадете нов акаунт със същото потребителско име, само ако то не е заето от друг потребител, но ще трябва да започнете отначало – да събирате нови последователи и да следвате нови профили. Нито един от старите ви туитове няма да бъде свързан с новия акаунт.
Какво се променя след възстановяване на системата Възстановяването на системата (System Restore) е полезен инструмент, когато нов софтуер или драйвери направят компютъра нестабилен или непълен. То работи като „машина във времето“, позволявайки ви да върнете компютъра към състояние, преди да се появя
Защо се заключва вашата Yahoo сметка? Когато се опитате многократно да влезете в Yahoo с грешна парола, системата автоматично блокира профила, за да предпази вашите данни от неоторизиран достъп. Този механизъм, наречен „ID Lock“, спира опити за влизане, след като се регистрират няколко неуспешни опи