Интернет знания
Портативният мултимедиен плейър Zune от Microsoft съхранява музика, видеоклипове, снимки, както и лични данни като информация за акаунт в Zune Marketplace. Преди да дадете, продадете или изхвърлите устройството, е добре да изтриете всички данни. Понякога е необходимо да върнете Zune към фабричните настройки, за да поправите проблем. Можете да възстановите Zune и да изтриете цялото съдържание, без да го свързвате към компютър.
Изключете Zune и преместете превключвателя за заключване в позиция „Отключено“.
Натиснете едновременно бутона „Назад“ и горната част на сензорния панел и задръжте, докато устройството се включи.
За модели с капацитет 4 GB, 8 GB, 16 GB, 80 GB или 120 GB задръжте едновременно бутона „Назад“, центъра на сензорния панел и бутона „Плей/Пауза“. За 30 GB модел задръжте бутона „Назад“, центъра на панела и левия край на панела. Продължете да държите бутоните, докато Zune се рестартира и покаже съобщението „Моля, изчакайте“, което означава, че съдържанието се изтрива.
Софтуерът за мониторинг не само нарушава вашата лична неприкосновеност, но може да ви изложи на сериозни рискове. Някои програми следят само активността ви в интернет, докато по‑злокачествените – известни като keyloggers – записват натиснатите клавиши, включително пароли и потребителски имена. Ако т
Споделете геймплей с приятели, направете презентация за колеги, помогнете на семейни членове да се ориентират в компютъра, покажете ваканционни снимки или демонстрирайте софтуер пред клиенти. С помощта на безплатен софтуер и онлайн услуги можете да излъчвате живо екрана си пред един човек, малка гру