whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Социални медии

Как да разберете кой разглежда вашата стена във Facebook

Функцията „стена“ във Facebook ви позволява да споделяте статуси, снимки и да харесвате публикации. Всички ваши активности се показват на стената, но Facebook не предлага директен начин за проследяване на посетителите. Въпреки това можете да видите кой взаимодейства с вашата стена чрез известията.

Известия по имейл и SMS

  1. Влезте в профила си във Facebook.
  2. Кликнете върху Настройки (иконата на стрелка надолу) в горния десен ъгъл и изберете Настройки и поверителност → Настройки.
  3. Отляво изберете раздела Известия.
  4. Превъртете до секцията „Стена“ и отметнете желаните типове известия, като например „Някой публикува на вашата стена“, „Тагвате ви в снимка“ или „Коментар към вашата публикация“.
  5. Натиснете Запази промените.

Известия в сайта

  1. Влезте в профила си.
  2. Кликнете върху иконата Известия в горния ляв ъгъл (червен балончето показва нови известия).
  3. В изскачащия прозорец изберете Виж всички известия.
  4. На страницата „Вашите известия“ ще видите списък с активности, свързани със стената. Кликнете върху линка „Вашата стена“ или „Вашият статус“, за да отворите съответната публикация.

Съвети

  • За бърз преглед на стената кликнете върху таба Начало в горния десен ъгъл след влизане. Там можете да избирате между изглед „Най-ново“ и „Топ новини“.
  • Използвайте филтъра „Последни“ за да видите последните коментари и реакции.

URL:https://bg.whycomputer.com/socialmedia/100218484.html

Социални медии
  • Как да получавате съобщения и известия от Facebook на мобилния си телефон

    С малка настройка можете да получавате съобщения и известия от Facebook директно на мобилния си телефон. Потребителите на смартфони могат да изтеглят приложения, които изпращат push известия, а потребителите без смартфон – SMS съобщения.Приложения на Facebook за смартфониПотребителите на iPhone, And

  • Как да премахнете телефонния си номер от Facebook

    Публикуването на телефонен номер в профила ви във Facebook улеснява приятелите ви да се свържат с вас. Ако желаете да запазите поверителността си, премахването му е изключително просто. Стъпка 1 Влезте в Facebook, кликнете върху менюто „Акаунт“ в горната част и изберете „Настройки на акаунта“ от пад

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com