Интернет знания
Когато деактивирате личния си акаунт във Facebook, автоматично се деактивират и вашите бизнес страници. При повторно активиране на акаунта страниците не се възстановяват автоматично, което означава, че клиентите ви вече не могат да ви намерят във Facebook.
Добрата новина е, че след като активирате профила, можете ръчно да възстановите всяка бизнес страница. Възстановяването е незабавно и съдържанието на страницата остава непроменено.
Тези действия не засягат публикациите, снимките или другото съдържание, което вече е качено на страницата.
Случилото се: случайно сте изтрили уеб страница или искате да се върнете към стар дизайн за нов проект. В повечето случаи възстановяването е възможно. Начини за възстановяване Стъпка 1 Съберете цялата информация за сайта – име на домейна и данните за административния контакт, който управлява хостинг
В идеален свят можете с едно щракване да изпратите интересна уеб страница на всеки по света. Браузърите Firefox, Chrome и Internet Explorer нямат такъв бутон, но позволяват инсталиране на добавки, които автоматично препращат страниците. Добавките са безплатни, малки и се инсталират за минути. Ако не