Интернет знания
Когато редактирате информацията в профила си във Facebook, промените се появяват в новинарските ленти на вашите приятели, което може да привлече нежелано внимание. Ако искате да посочите, че сте свободни, без да получавате въпроси за раздялата, или да споделите религиозните си възгледи без да предизвиквате дебати, можете да скриете тези актуализации. Facebook записва всяка промяна в Activity Log. Премахвайки съответните записи, приятелите ви вече няма да ги виждат в хрониката или другаде.
Влезте в своя акаунт във Facebook и отворете страницата на вашия профил.
Натиснете бутона „Activity Log“ (Дневник на активността), за да видите цялата си активност, включително направените промени в профила.
До всеки запис с промяна ще видите икона (често молив или звезда). Кликнете върху нея, за да отворите малко меню.
Изберете „Delete“ (Изтриване), за да премахнете промената от цялата мрежа. Ако опцията „Delete“ не се показва, изберете „Hidden from Timeline“ (Скрито от хрониката), за да скриете промената само от вашата хроника.
След като скриете промените, те вече няма да се появяват в новинарските ленти на вашите приятели и ще запазите личното си пространство.
Facebook е социална мрежа, която ви позволява да поддържате връзка с приятели и семейство, където и да се намират. Най-удобният начин е да актуализирате данните за контакт във вашия профил, за да ви е лесно да ви намерят. Следвайте тези прости стъпки, за да редактирате информацията.Стъпка 1Влезте в
Уморихте ли се от безполезните анкети, коментари и игри като FarmVille, които приятелите ви споделят във вашата стена? Искате ли да актуализирате политическите си възгледи или да замените старата си профилна снимка? Тук ще разберете как да промените тези елементи на вашата начална страница във Faceb