Интернет знания
С помощта на компютър, мобилно устройство и интернет, Snapfish, Shutterfly и Flickr ви позволяват да споделяте снимки. Всички са уеб‑базирани услуги за управление на фото, но предлагат различни функции.
Snapfish, собственост на Hewlett‑Packard, предлага безплатно членство с неограничено качване на снимки. Shutterfly също има безплатен базов план с неограничени качвания. Flickr, собственост на Yahoo, е безплатен за регистрация, но без ограничение – безплатният план позволява до 300 МБ на месец. За неограничени качвания е нужен платен план Flickr Pro, който струва около 25 USD за година (данни от февруари 2013).
Snapfish предлага неограничено качване на видеоклипове срещу около 3 USD месечно или 25 USD годишно, с 30‑дневен безплатен пробен период. Shutterfly позволява до 10 видеа в безплатния акаунт; преминавайки към платения Premium план, получавате неограничено качване. Flickr Pro позволява неограничено качване на HD видеа, докато безплатният план ограничава до две видеа на месец.
Всички услуги предлагат възможност за събиране на поръчани разпечатки в различни търговски обекти. Shutterfly е партньор с Target – разпечатките могат да се вземат в магазините Target Photo. Snapfish работи с Wal‑Mart, Walgreens, Staples, Duane Reade и други. Flickr използва същата мрежа за вземане на разпечатки, тъй като е партньор на Snapfish.
Всички три платформи позволяват споделяне в социалните мрежи като Facebook. Flickr, наричан от PCWorld „YouTube на снимките“, автоматично публикува публичните ви снимки и видеа във Facebook и Yahoo Updates, което улеснява коментирането и взаимодействието.
Безплатният имейл ви позволява да поддържате връзка със семейството, приятелите и колегите. Yahoo! Mail е подходящ за начинаещи потребители – след регистрацията получавате достъп до Yahoo Games и фантазийни спортове. Създаването на акаунт отнема само няколко минути. Стъпка 1 Посетете yahoo.com. Стъп
Ако се притеснявате за поверителността на личните си данни, може да решите окончателно да изтриете своя профил във Facebook. При окончателно изтриване повече няма да можете да активирате отново профила или да достъпвате никаква информация – приятели, съобщения, снимки и други. Ако предпочитате да за