whycomputer.com >> Интернет познания >  >> мрежа

Как да включите Bluetooth на компютър HP Pavilion Entertainment

Компютрите на HP Pavilion Entertainment съдържат разнообразни програми за гледане на филми, слушане на музикални компактдискове и създаване на DVD дискове. Компютрите също се доставят с вграден Bluetooth компонент, който ви позволява безжично да се свързвате със слушалки, клетъчни телефони, високоговорители и други Bluetooth устройства. Bluetooth работи като безжичен интернет адаптер. Можете да включите Bluetooth компонента, за да комуникирате с устройствата или да го изключите, когато не искате компютърът HP Pavilion Entertainment да се свързва с Bluetooth устройства.

Стъпка 1
Кликнете върху Start (Старт) и въведете “HP Wireless Assistant” в полето “Start Search”. Щракнете върху резултатите от търсенето “HP Wireless Assistant”, за да стартирате [Bluetooth] (https://itstillworks.com/13579495/what-is-bluetooth) помощната програма на компютъра.

Стъпка 2: Кликнете върху „Turn Включен ”до“ Bluetooth ”в диалоговия прозорец на HP Wireless Assistant. Синя светла икона на кула ще се появи в системната лента на компютъра на HP Pavilion Entertainment, указваща, че Bluetooth компонентът е включен.

Съвет
Компютърът на HP Pavilion Entertainment автоматично ще открие Bluetooth устройства, след като включите Bluetooth компонента на компютъра. Уверете се, че захранвате всички Bluetooth устройства, за да може компютърът да ги открие.


URL:https://bg.whycomputer.com/Network/100210719.html

мрежа
  • Как да актуализирате системния BIOS в HP Pavilion

    Системният BIOS на компютъра или основната входно-изходна система е фърмуер, който позволява на дънната платка да се стартира, да тества основните системни устройства, за да гарантира, че те работят правилно и подготвят системата за зареждане на операционната система, съхранена твърдия диск на компю

  • Как да включите Bluetooth на Windows XP Professional

    Въпреки че Bluetooth е марка, технологията, която тези устройства използват, е станала синоним на безжични устройства, които се свързват с електроника като компютри и мобилни телефони. Някои от Bluetooth устройствата, които можете да използвате с компютри, включват безжични мишки, безжични клавиатур

Интернет познания © https://bg.whycomputer.com