whycomputer.com >> Интернет познания >  >> средства

Как да хванете Jynx в ледената пътека на Pokemon HeartGold Version

За да се придвижите в "Pokemon HeartGold", трябва да вземете различни маршрути и да се впуснете в подземни пещери за достъп до различни части на играта. Ледената пътека е подземна пещера с четири етажа. Вие не можете да бягате по Ледения път, както можете в други пещери и пасажи в играта. Можете да се плъзгате само по леда. Докато сте на ледната пътека, имате възможност да видите Jynx, покемон с лед и психически сили. Ако въведете Ice Path в определено време, шансовете ви да видите Jynx се увеличават.

Въведете Ice Path през деня. Докато Jynx се появява сутрин, ден и нощ, имате 10% шанс да го видите през деня в сравнение с пет процента сутрин или през нощта. Ледената пътека е разположена на път 44, южно от град Махагон.

Рискувайте през ледената пътека. Имате шанс да срещнете Pokemon всеки път, когато правите стъпка в Ice Path, както при всеки подземен ход в играта. Въпреки че шансовете да видят Jynx са по-ниски, отколкото да виждат други Pokemon в Ice Path, ще се сблъскате с него.

Борба с Jynx с ниво 20-22 Pokemon. Всеки Покемон по-висок от този вероятно ще нанесе прекалено много щети, а вие може неволно да убиете Jynx, преди да имате шанс да я хванете. Не използвайте Покемон от Fire тип, защото Jynx се счита за леден тип, което означава, че Fire може да я убие с една или две стрели. Хвърли Pokeball веднъж Jynx е ниска за здравето.

Съвети

Ако Jynx е ниско на здравето и не можете да я хванете с Pokeball, използвайте Покемон ниво 10-15 и нанесете малка сума на щети, преди да хвърлят друг Pokeball
URL:https://bg.whycomputer.com/Media/100216144.html

средства
  • Как да хванете Farfetchd в Ilex Forest в играта Pokemon Crystal?

    В зоната на Ilex Forest на Pokemon Crystal ще срещнете човек, който е изгубил Farfetchd птица Pokemon, принадлежащ на шефа си. Той ви моли да откриете покемона и да го върнете при него. Когато се приближиш до Farfetchd, той ще избяга през лабиринтовата гора, така че трябва да се приближиш до него от

  • Как да хванете Херакрос в Емералд за GBA

    В играта Nintendo Game Boy Advance видеоигра Покемон Емералд, Херакрос е рядък двойствен Покемон от тип Bug /Fighting, който може да бъде намерен само в северната зона на Safari Zone , За да влезете в тази зона, трябва да използвате Acro Bike, специален вид велосипед, способен да изпълнява каскади.

Интернет познания © https://bg.whycomputer.com