whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Дигитални медии

Как да изключим коментарите в YouTube?

След като заснемете и качите видео в YouTube, често се появяват коментари от зрителите. Ако искате да спрете тази функция, YouTube ви дава възможност да деактивирате коментарите за всяко качено видео.

За YouTube

YouTube е безплатна онлайн платформа за хостинг на видеоклипове, на която всеки може да създаде профил и да качва съдържание. Потребителите могат да търсят, гледат, създават плейлисти и да ги споделят. Създателите често искат обратна връзка чрез коментари.

Как да изключим коментарите

1. Отворете уеб браузъра и влезте в youtube.com.
2. Кликнете върху вашето потребителско име в горния десен ъгъл и изберете „Видео“.
3. В списъка с качени видеа намерете желаното и натиснете бутона „Редактиране“ (или иконата на молив).
4. В секцията „Коментари“ изберете опцията „Не позволявай коментари“.
5. Натиснете „Запази промените“.

Как да включим коментарите отново

1. Влезте в профила си в YouTube.
2. Отидете в „Видео“ и изберете видеото, за което желаете да активирате коментарите.
3. Под бутона „Редактиране“ изберете една от следните опции: „Позволяване на коментари автоматично“, „Позволяване на коментари само от приятели“, „Всички коментари с одобрение“ и т.н.
4. Кликнете „Запази промените“.

Какво трябва да имате предвид

Публичните видеа в YouTube могат да получат разнообразни коментари – полезни, но и негативни, обидни или извън темата. Ако искате различни гледни точки, оставянето на коментари може да е ценно, но е важно да сте готови да модерирате нежеланото съдържание.


URL:https://bg.whycomputer.com/Media/100207513.html

Дигитални медии
  • Как да деактивирате Microsoft ActiveSync

    Как да деактивирате Microsoft ActiveSyncMicrosoft ActiveSync е програма, която синхронизира данни между компютър и преносимо устройство (например смартфон). Тя работи с Windows XP, докато Windows Vista и Windows 7 използват Windows Mobile Device Center. При проблеми със съвместимостта можете да изкл

  • Как да деактивирате блокирането на вашия номер (Caller ID)

    Блокирането на вашия номер (Caller ID) е услуга, предлагана от повечето телефонни оператори. Когато е активирана, вашият номер се скрива и на получателя се показва „Недостъпен“ или „Неизвестен“. В някои ситуации това е удобно, но ако се обаждате на хора, които не приемат скрити номера, вашият разгов

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com