whycomputer.com >> Интернет знания >  >> Интернет

Какво е реблог в Tumblr?

Реблогът в Tumblr е начин да споделите пост, който ви харесва, подобно на ретуит в Twitter, харесване във Facebook или споделяне в LinkedIn. Когато реблогвате, съдържанието се добавя към вашия личен блог в Tumblr и се показва на вашите последователи. Други потребители също могат да реблогват вашите публикации.

Реблог от таблото (Dashboard)

Докато разглеждате таблото и намерите пост, който искате да споделите, кликнете върху иконата за реблог – две стрелки, образуващи кръг. При задържане на мишката се появява надписът „Reblog“. След това можете да добавите собствен текст, HTML, връзки или изображения към оригиналния пост. Когато сте готови, натиснете „Reblog“, за да публикувате поста с вашите допълнения. Авторът на оригиналната публикация получава известие за реблога.

Статистика на реблоговете

Броят на реблоговете и харесванията се вижда в секцията „Notes“ под поста. Там се показват потребителските имена на хората, които са реблогвали или харесали, както и евентуални редакции, които са направили. Можете да последвате потребител, като кликнете върху символа „+“, или да отворите реблогнатото съдържание, като кликнете върху стрелката.

Реблогване на собствени публикации

Ако имате повече от един блог в Tumblr и искате да споделите поста със следователите на другия блог, използвайте иконата „Reblog“ върху публикацията, изберете целевия блог, добавете желаните редакции и натиснете „Reblog“.

Допълнителни функции

Ако просто харесвате пост, но не желаете да го добавяте към собствения си блог, кликнете върху сърцето в долната част на поста. При задържане се появява надписът „Like“. Авторът получава известие за вашето харесване. Също така, ако някой хареса или реблогне ваш пост, вие ще получите известие в таблото.


URL:https://bg.whycomputer.com/Internet/100219104.html

Интернет
  • Какво означава „Затваряне на всички браузъри“ в Windows?

    Определение Съобщението „Затворете всички отворени браузъри“ е инструкция от инсталатор, която изисква да затворите всички прозорци и раздели, които имате отворени в уеб браузъра. При някои браузъри затварянето на главния прозорец не спира всички отворени раздели, затова е необходимо да ги затворите

  • Какво означава HTTP/1.1 Service Unavailable?

    Какво е HTTP?HTTP (Hypertext Transfer Protocol) е протокол за предаване на данни в мрежата, използван главно за достъп до уеб страници, но също и за задачи като работа с имена на сървъри и разпределени обекти.HTTP статус кодовеВсеки отговор от сървъра съдържа статус код, който указва резултата от за

Интернет знания © https://bg.whycomputer.com