whycomputer.com >> Интернет познания >  >> интернет

Как да преглеждате Netflix филми с Windows Vista

Netflix е най-известната уеб услуга за наемане на DVD дискове по пощата. В допълнение към доставката на физически DVD-та на своите клиенти, Netflix също така предава филми и телевизионни предавания по интернет на клиенти с широколентови връзки. Можете да гледате филми и телевизионни предавания на Netflix директно в уеб браузъра си на уебсайта на Netflix или като използвате Windows Media Center, приложение, включено в версиите на Home Premium и Ultimate на Windows Vista. За разлика от повечето други уебсайтове в интернет, Netflix пуска филми с помощта на Microsoft Silverlight, а не Adobe Flash.

Стъпка 1
Изтеглете и инсталирайте Silverlight от официалния сайт на Microsoft (вж. Ресурси.)

Стъпка 2
Отворете уебсайта на Netflix в уеб браузъра си (вж. Ресурси.)

Стъпка 3
Кликнете върху „Вход за член“ в горния десен ъгъл на мрежата Netflix

Стъпка 4
Въведете имейл адреса и паролата на Netflix в полетата „Имейл адрес“ и „Парола“ и кликнете върху „Продължи“.

Стъпка 5: Кликнете върху Раздел „Гледайте сега“ в уебсайта на Netflix.

Стъпка 6
Търсене на филм, който искате да гледате, като въведете името му в полето за търсене и натиснете „Enter“.
Кликнете върху „Пускане“. "Кликнете върху снимката в полето на филма в уеб страницата. Имайте предвид, че някои филми не могат да бъдат гледани онлайн; ще трябва да ги поръчате на DVD, ако искате да ги гледате.

Съвет
Гледайте филми в Netflix в Windows Media Center, ако имате Vista Home Premium или Ultimate, като кликнете върху "Старт," "Всички програми , "Windows Media Center" и "TV + Филми" в прозореца на Windows Media Center и след това щракнете върху плочката "Netflix".

Елементи, от които се нуждаете

  • профил в Netflix


    URL:https://bg.whycomputer.com/Internet/100205021.html

  • интернет
    • Как да инсталирате Adobe Reader на Windows Vista

      Windows Vista, най-новата операционна система на Microsoft, предлага всички най-добри функции, достъпни в Windows XP и след това някои от тях. Вашите най-важни задачи могат да се обработват в рамките на Windows Vista. PDF файлът се превърна в основен източник на документация за всяка операционна сис

    • Как да използвате EasyBCD в Windows XP

      EasyBCD е начин да настроите зареждащия Windows Vista. Основната цел на EasyBCD е да промени буутлоудъра на Windows Vista за среда с няколко операционни системи. Добавянето на вашия Windows XP дял може да бъде много по-прост процес, като използвате тази безплатна програма. Независимо дали искате да

    Интернет познания © https://bg.whycomputer.com