whycomputer.com >> Интернет познания >  >> Умни устройства

Как да експортирате записи от AmpliTube

С AmpliTube можете да работите и да запишете няколко музикални проекта едновременно. Извикайте проектите си в рамките на програмата AmpliTube или изнесете записите си, за да ги споделите с други хора. Функцията за експортиране е достъпна само с версия на софтуера AmpliTube версия 2 и по-нова.

Отворете програмата AmpliTube на компютъра си. Изберете раздела „Песен“ в долната част на приложението.

“Кликнете с десния бутон” върху записа, който искате да експортирате. към компютъра. Натиснете “Email”, ако искате да експортирате записа и да го изпратите по имейл. Щракнете върху “Song”, ако искате да експортирате записа в iTunes.

Изчакайте, докато записът бъде експортиран към вашия компютър или iTunes. Ако експортирате към имейл, въведете имейл адреса на получателя. Кликнете върху „Изпрати“, за да изпратите съобщението си.

URL:https://bg.whycomputer.com/smartdevices/100218477.html

Умни устройства
  • Как да прехвърляте от компютър към iPad

    Apple iPad съхранява различна информация, като контакти, календари, музика и видео. Тъй като iPad може да съхранява много различни файлове, можете да прехвърлите същите тези файлове от компютъра си на iPad чрез iTunes. iTunes е програма за мултимедиен плейър и файлов мениджър, която идва с всички iP

  • Как да експортирате WordPress в PDF

    WordPress не поддържа функция за експортиране по подразбиране за запазване на колекция от публикации или целия ви блог в Portable Document Format. Ако работите с WordPress сайт, можете да опитате един от многото WordPress плъгини с ограничен успех. Друг проблем, обаче, възниква, когато хостваните бл

Интернет познания © https://bg.whycomputer.com