whycomputer.com >> Интернет познания >  >> Софтуер

Как да преинсталирате Verizon Internet Security Suite

Verizon Internet Security Suite е компилация от програми за сигурност за персонални компютри с Windows. Софтуерът за сигурност се предоставя от телекомуникационната компания Verizon. Физическите лица могат да имат достъп и да използват софтуера за сигурност с месечна такса. Тя включва различни функции за защита, като защитна стена, антивирусен и анти-шпионски софтуер, както и блокер на изскачащи прозорци. Понякога хората могат да изпитат грешки или проблеми с изпълнението на една или повече от програмите в пакета Verizon Internet Security Suite. Възможно е да деинсталирате и преинсталирате софтуера за сигурност, за да отстраните грешки в програмите и да поправите всички грешки.

Стъпка 1
Кликнете върху бутона „Старт“ в долния ляв ъгъл на екрана на компютъра.

Стъпка 2
Изберете "Добавяне /премахване на програми". Кликнете върху Verizon Internet Security Suite и натиснете "OK". Това започва процеса на деинсталиране и премахване. Не затваряйте диалоговия прозорец, докато процесът на премахване не приключи. Алтернативно, можете да изтеглите софтуера за деинсталиране на Verizon Internet Security Suite (връзка в секцията Ресурси) и да стартирате софтуера, за да премахнете автоматично всички файлове със защитен пакет.

Стъпка 3
Кликнете върху бутона "Старт" и Изберете "Рестартиране", за да рестартирате компютъра.

Стъпка 4
Затворете и деинсталирайте всички програми, които могат да са в конфликт с Verizon Internet Security Suite. Verizon препоръчва да деинсталирате или деактивирате програми, които предоставят подобни услуги на пакета за сигурност, като антивирусни програми и защитни стени. Изпълнението на тези програми заедно с Verizon Internet Security Suite може да създаде грешки и проблеми в пакета за сигурност.

Стъпка 5
Влезте във вашия акаунт на Verizion Internet Security Suite, като посетите страницата на Verizon Net Services (връзка в ресурсите) раздел). Кликнете върху „Моят профил“. Въведете потребителското си име и парола за Verizon Online в формуляра за влизане в профила си за вход и кликнете върху бутона „Вход“.

Стъпка 6
Изберете опцията „Управление на основните неща за широколентовия достъп“. След като се отворите на страницата Essentials за широколентов достъп, кликнете върху „Access Now“ под заглавието на Verizon Internet Security Suite. Щракнете върху "Изтегляне", за да стартирате повторно изтегляне на софтуера за защита на софтуера.
Преинсталирайте Verizon Internet Security Suite като щракнете двукратно върху инсталационния файл. Софтуерът ще ви преведе през процеса на инсталиране. Следвайте всички подкани, докато инсталационният процес приключи, след което рестартирайте компютъра. Сега Verizon Internet Security Suite е преинсталиран.

Съвет
Деинсталирайте или деактивирайте всички програми, които могат да са в конфликт с Verizon Internet Security Suite (например антивирусни програми), за да предотвратите грешки при инсталирането.


URL:https://bg.whycomputer.com/soft/100200395.html

Софтуер
  • Как да преинсталирате Zune Firmware

    Фърмуерът на Zune е софтуерът, който всъщност е на устройството Zune. Периодично се предлагат актуализирани версии на фърмуера за свободно изтегляне. Ако трябва да преинсталирате фърмуера в Zune, можете да го направите със софтуера Zune за вашия компютър. С компютърния софтуер Zune можете да проверя

  • Как да блокирам уебсайтове в Norton Internet Security?

    Освен злонамерените уебсайтове, които Norton Internet Security блокира по подразбиране, можете, по ваша преценка, да блокирате уебсайтове, които смятате за опасни за вашия дом или работно място , Norton Smart Firewall, подкомпонент на Norton Internet Security, ви дава възможност да създавате правила

Интернет познания © https://bg.whycomputer.com