whycomputer.com >> Интернет познания >  >> Социални медииeses

Как да четем Tumblr на Flipboard

Flipboard е безплатно приложение за четене на новини и съдържание, което се предлага за смартфони и таблети за iOS, Android, BlackBerry и Windows. Flipboard поддържа разнообразни социални мрежи, включително Facebook, Twitter, Instagram и Tumblr. Ако имате профил в Tumblr, можете да го свържете с приложението Flipboard.

Създайте профил в Flipboard

Преди да добавите профила си в Tumblr към Flipboard, трябва създайте профил в Flipboard от приложението. Профилите не могат да се създават в мрежата. Създайте си профил, като използвате имейл адреса си или като свържете профила си във Facebook с приложението. Можете да получите достъп до профила си в Flipboard на различни устройства, след като бъде създаден. Ако вече имате профил в Flipboard, влезте в устройството, на което е инсталирано приложението Flipboard.

Добавете профила си в Tumblr

Отворете Ръководството за съдържанието, като натиснете на червената лента, намираща се в горния десен ъгъл на приложението. Докоснете менюто „Профили“, за да изведете списък на поддържаните социални мрежи. За да добавите сметката си в Tumblr, натиснете "Tumblr" от списъка на социалните мрежи, въведете информацията за влизане и кликнете върху "Вход". Tumblr ще ви подкани да предоставите достъп за четене и запис на Flipboard. Кликнете върху „Разрешаване“, за да завършите свързването на профила си в Tumblr с приложението Flipboard. след това "Моят флипборд". Превъртете през списъка с абонаменти за профила си в Tumblr. Докоснете иконата на Tumblr, за да покажете таблото си за управление и публикациите от потребителите на Tumblr, които следвате. Можете да прелиствате публикациите на Tumblr, като плъзгате нагоре или надолу по екрана. Можете също така да влезете в профила си в Tumblr от страницата Cover Stories, като превъртите надолу, докато не видите иконата на Tumblr. Функции на Tumblr чрез натискане на падащото меню "Tumblr". От тук можете да получите достъп до таблото си за управление, публикациите, които харесвате, блоговете на Tumblr, хората, които следите, и хората, които ви следват. Съставете ново съдържание за Tumblr, като докоснете червената лента, докоснете иконата на молив и хартия "Compose" и изберете Tumblr от падащото меню. Въведете съобщението си, прикачете изображение, ако желаете, и натиснете „Изпрати“, за да публикувате съобщението в блога си в Tumblr. Ако имате повече от един блог на Tumblr, изберете блога, към който искате да публикувате съобщението.


URL:http://bg.whycomputer.com/socialmedia/100219408.html

Социални медииeses
  • Най-лесният начин да изтриете албумите във Facebook 

    Изтриването на фотоалбум във Facebook може да се управлява от списъка ви от албуми в потребителския ви профил. Изтриването на албум ще изтрие самия албум, както и всяко изображение в него, и нито албумът, нито изображенията могат да бъдат възстановени. Има и ограничения относно това какъв албум може

  • Ако активирам профила ми във Facebook, ще видя ли приятелите ми? 

    Когато профилът ви във Facebook е деактивиран, той е скрит от вашите приятели и други потребители на Facebook. Всичко, което е в профила ви във Facebook, е запазено, просто е невидимо. Когато активирате отново профила си във Facebook, вашите приятели ще могат отново да видят профила ви и да се свърж

Интернет познания © http://bg.whycomputer.com