whycomputer.com >> Интернет познания >  >> Социални медииeses

Какво означава това, когато блокирате някой в ​​YouTube?

Ако друг потребител на YouTube публикува коментари или ви изпраща съобщения, които са упорито възпалителни или злоупотребяващи, сайтът ви позволява да го блокирате. Блокирането на друг потребител в YouTube не му позволява да коментира видеоклиповете ви и канала ви, както и да ви изпраща съобщения чрез YouTube. Потребителите са блокирани и отблокирани чрез бутона на страниците на потребителския си профил.

Как да блокирате

За да блокирате друг в YouTube, отворете страницата на потребителския й профил, като кликнете върху потребителското й име, например. Кликнете върху връзката с потребителското име и отворете падащото меню „Свързване с“ и изберете „Блокирай потребителя“ от списъка, след което „OK“ на страницата за потвърждение. След това блокираният потребител няма да може да се абонира за канала ви, да коментира канала ви, да коментира видеоклиповете ви и да ви изпраща съобщения чрез YouTube. Същото меню може да се използва за деблокиране на потребител.

Разглеждане на блокирани потребители

За да видите списък с потребители, които сте блокирали в YouTube, кликнете върху стрелката от картинката на аватара си, за да отворите падащия потребителски профил надолу. Изберете „Настройки на YouTube“, след това „Вх. Поща“ и „Адресна книга“. Кликнете върху „Блокирани потребители“, за да видите списъка. Потребителите могат да бъдат отблокирани от тази страница, като изберете потребителското име и изберете „Отблокиране“ от списъка с опции, които се показват. Все още можете да коментирате видеоклиповете от и да изпращате съобщения до потребителите, които сте блокирали.

Кога да блокирате потребители

Можете да блокирате други потребители на YouTube както и когато решите. Членовете, които редовно злоупотребяват със системата за съобщения или коментари, могат да бъдат блокирани - например, както всеки, който публикува същите отрицателни или безполезни коментари за видеоклиповете ви отново и отново. Въпросният потребител не получава директно известие за блока, но вече няма да има достъп до полетата за коментари за видеоклиповете ви или опцията за изпращане на съобщение.

Модерация на коментарите

Модерацията на коментарите е полезен начин да се попречи на другите членове да оставят негативни, злоупотребяващи и нецелесъобразни публикации на видеоклиповете ви. За да включите модерирането на коментарите, посетете видео канала си и изберете опцията "Информация и настройки" от падащото меню Редактиране на въпросния клип. Изберете „Разширени настройки“ и поставете отметка в полето „Разрешаване на коментари“, като изберете „Одобрено“ от падащото меню до него. След това коментарите ще се показват само когато ги одобрите от входящата си поща в YouTube.


URL:http://bg.whycomputer.com/socialmedia/100208870.html

Социални медииeses
  • Как да добавите спортен отбор към моя Facebook профил 

    Като фен на спорта, екипите, които ви помагат, определят кой сте. Вашите екипи определят вашите съперничества, вашите герои, вашите добри години и лоши години. Целта на профила ви във Facebook е да кажете на хората за себе си, така че като фен на спорта има смисъл само да добавите спортните отбори,

  • Как да създадете акаунт в Instagram 

    Instagram е популярно приложение за споделяне на снимки и видеоклипове онлайн, или директно чрез приложението Instagram, или като начин за лесно качване на съдържание към други сайтове като Tumblr, Facebook и Twitter. Instagram е безплатно приложение, но е достъпно само за смартфони и фонетични устр

Интернет познания © http://bg.whycomputer.com