whycomputer.com >> Интернет познания >  >> Умни устройства

Какво представлява Microsoft Database Daemon?

Microsoft Database Daemon позволява напомнянията в приложенията на Microsoft да функционират, дори ако не се изпълняват подходящи приложения. Microsoft Office за Mac 2004 и 2008, както и Entourage, използвайте тази функция.

Daemons

Daemons са мрежови програми, които автоматизират рутинните задачи за поддръжка без никакъв вход или импулс от потребителя. Daemons работят във фонов режим и се активират само когато е необходимо, което се определя от приложенията, които те следят.

Стартиране на Microsoft Daemon

Ако уведомленията са активирани в Microsoft Office, Демонът на базата данни ще присъства в списъка на стартовите елементи, който може да бъде проверен чрез навигация с мишката в директорията Startup в Program Files, намираща се в менюто Start. Трябва да има само едно копие на демона на базата данни. Можете да изтриете безопасно всички излишни връзки за стартиране, като щракнете с десния бутон на мишката и изберете изтриване. отворете Microsoft Напомняния и щракнете двукратно, за да отворите и изберете quit.

URL:https://bg.whycomputer.com/smartdevices/100218421.html

Умни устройства
  • За какво се използва Microsoft Silverlight?

    Adobe Flash има огромен конкурент. Тя се нарича Microsoft Silverlight. Microsoft работи агресивно, за да убеди бизнеса да използва Silverlight по две причини. Първо, Silverlight може да създаде уникален опит за лоялност към потребителя и марката. Второ, клиентите многократно ще идват на уебсайтовете

  • Какво представлява En-Us в Microsoft Windows?

    Много програми, като например Windows на Microsoft, се използват от различни популации по света. Програмистите намират за полезно да напишат софтуерен код за такива международни програми, така че текстът и другите регионални спецификации да могат лесно да бъдат интегрирани. En-Us е пример за такъв к

Интернет познания © https://bg.whycomputer.com