whycomputer.com >> Интернет познания >  >> телефон

Как да синхронизирате Samsung мобилни контакти с компютър

Samsung предлага множество мобилни продукти, които могат да се използват за изпращане и получаване на електронна поща, достъп до интернет и текст. Важно е да поддържате актуалния си списък с контакти. Мобилните потребители на Samsung могат да използват Windows Mobile Device Center за синхронизиране на контакти. Windows Mobile Device Center е продукт на Microsoft, предназначен да помогне на мобилните потребители да синхронизират съдържание като контакти и бележки с компютър.

Изтеглете и инсталирайте Windows Mobile Device Center на компютъра (вж. Ресурси). Следвайте инструкциите за правилно инсталиране на софтуера.

Свържете мобилното устройство Samsung към компютъра с помощта на USB кабел.

Натиснете “Menu”, след това “Settings” и “Applications” на Samsung

Щракнете върху “Development”, след това махнете отметката от “USB Debugging” на мобилното устройство. Иконата на USB трябва да се появи на мобилното устройство на Samsung и компютърът трябва да разпознае устройството.

Кликнете върху "Старт", след това върху "Контролен панел" и "Windows Mobile Device Center" на компютъра. > Кликнете върху „Настройка на устройството“ в прозореца „Център за устройства за мобилни устройства Windows“.

Поставете отметка в полето „Контакти“, след което кликнете върху „Напред“.

Въведете име за мобилния телефон на Samsung в съответното поле, след това щракнете върху „Напред“.

Изчакайте процесът на синхронизиране да приключи, след това изключете мобилния телефон Samsung от компютъра.

URL:https://bg.whycomputer.com/Phone/100218271.html

телефон
  • Как да проследя мобилен номер?

    Може би сте намерили изгубен мобилен телефон и бихте искали да знаете къде да го върнете. Може би трябва да откриете някой, който ви дължи пари, но мобилният им номер вече не работи. Какъвто и да е случаят, лесно е да се открие мобилен номер в наши дни, ако знаете къде да търсите. Стъпка 2: Кликне

  • Как да изтриете всички контакти на Samsung

    Независимо дали продавате устройството си или просто искате да започнете пресни, изтриването на всичките ви контакти е най-добрият начин да се отървете от личната информация за връзка. Най-новите смартфони и таблети на Samsung от 2014 г., включително Galaxy S5 и Galaxy Note 8.0, се изпълняват от опе

Интернет познания © https://bg.whycomputer.com