whycomputer.com >> Интернет познания >  >> средства

Как да промените името на процеса на Cheat Engine

Cheat Engine е софтуер, предназначен за измама, когато играе видео игри, като променя информацията за играта, която се намира в паметта. Поради нарастването на онлайн игрите и способността му да измерва играча срещу играча, създателите на игри виждат измамата като заплаха за тяхната онлайн общност. Създателите на игри започнаха да включват софтуер за защита, способен да открие използването на Cheat Engine. За да избегнете откриването, ще трябва да промените името на процеса на Cheat Engine.

Отидете в менюто "Старт" и кликнете върху "Компютър".

Отидете на "Локален диск (C: ) ”И след това“ Program Files (x86) ”, ако сте в 64-битова система или“ Program Files ”, ако сте в 32-битова система.

Намерете и кликнете два пъти върху“ Cheat Engine ” "Или Cheat Engine X.XX", където X.XX е номерът на версията.

Изберете "Cheat Engine.exe", натиснете "F2" и го преименувайте "CE.exe."

Кликнете два пъти върху „CE.exe“, за да стартирате Cheat Engine.

Съвети

Когато преименувате файла, можете да използвате всяко желано име на файл, но трябва да се уверите, че името свършва. с ".exe."

Предупреждения

Игрите с висок клас обикновено имат системи, способни да откриват Cheat Engine дори след промяна на името на процеса.

URL:https://bg.whycomputer.com/Media/100216336.html

средства
  • Как да смените търсачката в браузъра за търсене на Firefox

    С множеството търсачки, които понастоящем са налични днес, може да искате да персонализирате Firefox с любимата си търсачка. В съответствие с цялостната си гъвкавост, Firefox е позволил на потребителите да променят търсачката в лентата за търсене на Firefox. Независимо дали искате Google, Yahoo! или

  • Как да промените търсещата машина по подразбиране в Google Chrome

    Версия 41 на Google Chrome има специален панел за настройки, чрез който можете да персонализирате много от функциите на браузъра, включително търсещата машина по подразбиране. Използвайте бутона „Меню на Chrome“ в горния десен ъгъл на браузъра, за да влезете в панела „Настройки“. Стъпка 1 Кликне

Интернет познания © https://bg.whycomputer.com