whycomputer.com >> Интернет познания >  >> средства

Как да получите Вулкан Minigun в GTA: San Andreas

 

Елементи, които ще ви трябват

  • PlayStation 2

  • Диск "GTA: San Andreas"


    < "Grand Theft Auto: San Andreas" ("GTA: San Andreas") е ролева екшън приключенска игра за PlayStation 2, пусната през 2004 година. “Grand Theft Auto” франчайз. Играчите контролират Карл Джонсън (CJ), докато се опитва да спаси квартала си от наплив от наркотици и престъпност. "San Andreas" разполага с разнообразни скрити оръжия и превозни средства, включително Minigun и Jetpack, които се изискват за намиране на Minigun.

    Заредете играта си и пътувайте до пистата си в Verdant Meadows, Las Venturas (най-северната част на картата), за да използвате Jetpack. Предпоставка за наличието на Jetpack е, че трябва да сте завършили мисията "Зелен Goo".

    Използвайте Jetpack, за да полетите до Сан Фиерро, най-левия остров. Потърсете Kincaid Bridge, който е червен железопътен мост, обхващащ Великденския залив (консултирайте картата си в менюто Pause, за да намерите местоположението му). Полети по моста, докато видиш конкретен арка на моста на Сан Фиерро. На върха на тази арка е минигунът.

    Земята на арката и влезте в Мингун, за да го оборудвате.

    URL:https://bg.whycomputer.com/Media/100213978.html

  • средства
    • Как да върнем звука на моя телевизор

      Можете да изтеглите звука обратно на телевизора, за да продължите да се наслаждавате на аудио частта на програмирането след неочаквана загуба на звук. Вземете мерки за отстраняване на неизправности, за да адресирате няколко възможни причини за загубата на звук, преди да потърсите услугите или съвети

    • Как да получите WPA WiFi на Nintendo DS

      WPA защитата е форма на безжична защита, която някои безжични интернет връзки използват. Ако се опитате да се свържете с WiFi мрежа с WPA сигурност, като използвате нормалните опции в Nintendo DS, ще откриете, че системата няма да разпознае връзката или ще ви позволи да се свържете. Можете да получи

    Интернет познания © https://bg.whycomputer.com