whycomputer.com >> Интернет познания >  >> средства

Как да възпроизведа WPL файл?

Можете да създавате, възпроизвеждате и запазвате мултимедийни плейлисти с помощта на Microsoft Windows Media Player. Тези плейлисти се записват като WPL файлове, които могат да бъдат променени чрез премахване и добавяне на файлове към плейлиста на Windows Media Player. Освен Windows Media Player, WPL файловете могат да бъдат отваряни и пускани с помощта на няколко други медийни плейъра, като Winamp и ALLPlayer. Научете как да възпроизвеждате вашите WPL файлове с помощта на Windows Media Player и други софтуерни програми.

Microsoft Windows Media Player

Стъпка 1
Изтеглете последната версия на Microsoft Windows Media Player от Уебсайт на Microsoft Corporation (вж. Ресурси). Уверете се, че имате Windows Media Player 9 или по-нова версия. WPL файловете не се възпроизвеждат на по-ранни версии на Windows Media Player.

Стъпка 2: Отворете Microsoft Windows Media Player. Изберете "Файл", последван от "Отвори ..."

Стъпка 3: Разгледайте файловете на компютъра и изберете файла WPL, който искате да възпроизведете. Кликнете върху „Отваряне“. WPL файлът ще се появи под списъка "Плейлисти" отляво на Windows Media Player.
Изберете плейлиста и натиснете "Play".

Winamp

Стъпка 1
Изтегляне Winamp от уеб сайта на Winamp Media Player (вж. Ресурси). Инсталирайте и отворете Winamp.

Стъпка 2: Кликнете върху "Файл", последвано от "Отвори плейлист". Алтернативно, натиснете едновременно "CTRL" и "O".

Стъпка 3: Разгледайте файловете на компютъра и изберете файла WPL, който искате да възпроизведете. Натиснете "Open".
Натиснете "Play", за да слушате плейлиста.

ALLPlayer

Стъпка 1
Изтегляне на ALLPlayer от уеб сайта на ALLPlayer (виж ресурси). Инсталирайте и отворете ALLPlayer.

Стъпка 2: Щракнете върху иконата "Playlist" на лентата с инструменти ALLPlayer, след което щракнете върху "Open Playlist". файлове и изберете WPL файла, който искате да възпроизведете. Натиснете "Open".
Натиснете "Play", за да слушате WPL файла.

Предупреждение

  • WPL файловете не съдържат музикални или видеофайлове. За да възпроизведете WPL файл, трябва да имате отделните файлове, които съставляват плейлиста.


    URL:https://bg.whycomputer.com/Media/100207114.html

  • средства
    • Как да надстроите Windows Media Player

      Windows Media Player 12 организира цифрови медии на вашия компютър с Windows 8.1 или Windows 7 или таблет. Можете да актуализирате ръчно и да промените честотата Media Player проверява за актуализации. Има и пакет Media Center, който може да бъде закупен от Microsoft, за да добавите DVD възпроизвежд

    • Как да възпроизведа DAT файл?

      DAT файлът може да бъде в много различни формати в зависимост от приложението, използвано с файла. Този тип файл може да съдържа данни като текст, аудио и видео, които обикновено се използват от конкретна програма. Ако не знаете какъв тип програма използва DAT файл, можете да опитате да отворите или

    Интернет познания © https://bg.whycomputer.com