whycomputer.com >> Интернет познания >  >> средства

Как да конвертирате видео MP4 формат в .MPG

MP4 (MPEG-4) е висококачествен видео формат, поддържан от широк кръг медийни плейъри и популяризиран от уебсайтове за споделяне на видео. Може да се наложи да конвертирате MP4 в .MPG (общо разширение за MPEG-2) за запис върху MPEG-2 съвместима дискова среда, като Super Video CD или DVD. Следните програми за конвертиране на Shareware поддържат конвертиране на MP4 към MPG: Aimersoft Конвертиране на MPG към MP4, OJOsoft Total Video Converter и Avidemux. Avidemux (виж Ресурси).

Стъпка 2: Отворете Avidemux. Кликнете върху „Файл“. Изберете "Open ...." Изберете MP4 и натиснете "Open".

Стъпка 3: Кликнете върху "Copy" под "Video" и изберете "MPEG-2 (mpeg2enc)" от падащото

Стъпка 4
Кликнете върху „Копиране“ под „Аудио“ и изберете „mp2 (lav)“ от падащото меню.

Стъпка 5: Кликнете върху падащото меню „Форматиране“ и изберете „MPEG Video“. Кликнете върху „Файл“. Изберете "Запази" и кликнете върху "Запазване на видео ...." Напишете файла с разширение .MPG. Кликнете върху "Save."

Aimersoft Конвертиране на MP4 към MPG

Стъпка 1
Изтеглете и инсталирайте Aimersoft Конвертиране на MP4 в MPG (вижте ресурси). > Отворете Aimersoft Конвертирайте MP4 в MPG. Кликнете върху „Добавяне на видео“. Изберете AVI и щракнете върху "Отвори."

Стъпка 3
Кликнете върху падащото меню "Профил:". Кликнете върху "Общо видео" и изберете "MPEG-2 Movie - NTSC (*. Mpg)."
Щракнете върху "Преглед ...", за да изберете папка за извеждане на файл. Кликнете върху иконата "Старт", за да започне процесът на преобразуване. След като процесът на преобразуване приключи, отидете в изходната папка за достъп до MPG файла.

OJOsoft Total Video Converter

Стъпка 1
Изтеглете и инсталирайте OJOsoft Total Video Converter (вижте ресурси)

Стъпка 2: Отворете OJOsoft Total Video Converter. Кликнете върху „Преглед ...“ срещу „Име на входния файл:“. Изберете MP4 и натиснете "Open". Изберете „Преглед ...“ срещу „Име на изходния файл:“. Изберете изходната папка и кликнете върху „Запазване“.

Стъпка 3
Кликнете върху падащото меню „MPEG Profile:“ и изберете „MPG видео: MPEG-2.“
Кликнете върху „Конвертиране“ . " Изчакайте процесът на конвертиране на MP4-към-MPG файлове да приключи. След като приключите, отворете папката с изходни файлове, за да видите новия конвертиран MPG файл
URL:https://bg.whycomputer.com/Media/100204512.html

средства
  • Как да конвертирате Flash файлове в MP4 файлове

    Най-често срещаната причина за конвертиране на Flash видео файлове в MP4 формат е, че видеоклипът може да се възпроизвежда на PDA или мобилен телефон. Типовете Flash файлове включват FLV и SWF. Файловете с Flash могат да се конвертират в MP4 за използване на мобилни устройства. За да конвертирате Fl

  • Как да конвертирате MP4 видео към SMV

    MP4 е тип видеофайл, който се използва широко както в интернет, така и на преносими медийни устройства. SMV файловете са видео файлове, създадени чрез VideoLink Pro. Тези файлове са силно компресирани и затова са идеални за предаване на видео чрез електронна поща. Някои MP3 плейъри, като например пл

Интернет познания © https://bg.whycomputer.com