whycomputer.com >> Интернет познания >  >> средства

Как да възпроизвеждате DVD филми в моя DVD плейър в Windows Vista

Повечето компютри с Windows Vista сега се предлагат с вградено DVD устройство. Това позволява на хората да гледат DVD филми директно на екрана на компютъра. Заедно с DVD устройството е и DVD плейър по подразбиране, Windows Media Player, който идва с Windows Vista. Няколко други безплатни програми са достъпни за възпроизвеждане и преглед на DVD дискове.

Стъпка 1
Поставете DVD филм в DVD устройството на компютъра с Windows Vista. В един момент на екрана ще се появи прозорец за автоматично възпроизвеждане с избрани различни програми за възпроизвеждане на DVD филма. Ако програмата не се зареди, щракнете върху "Старт" и изберете програмата от раздела "Всички програми".

Стъпка 2: Изберете софтуера на DVD, който искате да използвате, и програмата ще се стартира. , Windows Media Player е стандартната използвана програма, въпреки че също се използват QuickTime, VLC и други програми на трети страни.
Щракнете върху "Play" и вмъкнатият DVD филм ще започне да се играе.

URL:https://bg.whycomputer.com/Media/100203514.html

средства
  • Как да възпроизвеждате филми с QuickTime в Windows Media Player

    Филмови файлове, които се възпроизвеждат на киноплейъра Quicktime, са във формат MOV. Този формат е несъвместим с Windows Media Player нормално. Но можете да получите MOV файл, който да играете на вашата Windows Media Player програма, като инсталирате кодек, който подобрява това, което може да напра

  • Как да възпроизвеждате WMV файлове на DVD плейър

    WMV, или Windows Media Video, е формат на видео файл, който може да бъде прочетен от няколко мултимедийни плейъра, като Bitberry Final Media, Apple QuickTime Player и Windows Media Player, както и системи за видео редактиране. WMV видео файловете могат да се използват и за създаване на DVD филмови д

Интернет познания © https://bg.whycomputer.com